Оцеляване в реки и каньони
ТИП НА ОБУЧЕНИЕТО:
ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: Двудневен практически курс в природна среда
ДАТИ: 28.09.2024
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: инструктор, нужната за провеждането на курса екипировка
от 180 лв.
Придвижването през реки и каньони има своите характерни особености. Независимо дали сме в планини, плата или равнини, познаването на тези особености е от решаващо значение за нашето оцеляване. В този курс ще обърнем внимание на движението, навигацията и оцеляването в каньони и реки.

Основни теми в курса:
- особености на геологията и структурата на речните долини
- прогнозиране на терена и избягване на опасни зони
- видове опасни участъци и начини за избягването им
- принципи за преминаване на опасни участъци
- особености на бивакуването и оцеляването в речни долини


Всеки курс с бивакуване се провежда в условията на „фиксиран температурен дискомфорт“. Това означава, че в зависимост от прогнозата за времето, за всяка конкретна дата на курса се подбира съответната екипировка, която да гарантира еднакъв в температурно отношение дискомфорт на участниците.

ЗАПЛАЩАНЕ: само по банков път, на банкова сметка: IBAN - BG31 CECB 9790 10G3 7342 00; BIC – CECBBGSF при „Централна кооперативна банка

След резервация ще получите потвърждение за запазеното ви място. С Общите условия за провеждане на курсовете по оцеляване може да се запознаете в меню "Общи условия" на сайта. След потвърждението, до 5 работни дни, но не по-късно от датата, предшестваща началото на курса заплатете сумата по банков път. Непосредствено преди курса ще се свържем с вас за детайли относно мястото и часа на провеждане. 
Форма за резервация

* Задължителни полета