Следознание
Част 1: Вървища
ТИП НА ОБУЧЕНИЕТО: Еднодневен практически курс в природна среда
ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ:
ДАТИ: в момента няма насрочени дати за този курс
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: инструктор, нужната за провеждането на курса екипировка
от 120 лв.
В продължение на хиляди години дивите животни предават от поколение на поколение безценна информация за терените, които обитават. При придвижване в непознат терен тази информация може да бъде от огромно значение за нас, спестявайки време, услилия и помагайки ни да избегнем трудно преодолими препятствия.

Курсът се провежда в избран от екипа ни терен, където има възможност да бъдат наблюдавани вървища и други следи на диви животни, без те да бъдат обезпокоявани. По време на курса ще се направи преход с обща дължина около 3 часа, който преминава почти изцяло в напълно див терен, за запознаване с вървищата в района.

Основни теми в курса:
- основни видове диви животни у нас, които могат да ни бъдат от полза в дивата природа
- аспекти от техния начин на живот, които имат отношение към нашето движение
- видове следи
- откриване и проследяване на вървища
- леговища
- зони за хранене и водопой


ЗАПЛАЩАНЕ: само по банков път, на банкова сметка: IBAN - BG31 CECB 9790 10G3 7342 00; BIC – CECBBGSF при „Централна кооперативна банка

След резервация ще получите потвърждение за запазеното ви място. С Общите условия за провеждане на курсовете по оцеляване може да се запознаете в меню "Общи условия" на сайта. След потвърждението, до 5 работни дни, но не по-късно от датата, предшестваща началото на курса заплатете сумата по банков път. Непосредствено преди курса ще се свържем с вас за детайли относно мястото и часа на провеждане.
Форма за резервация

* Задължителни полета