Следознание
ТИП НА ОБУЧЕНИЕТО: практически курс в природна среда
ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 1 ден
ДАТИ: 24.03.2024
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: инструктор, нужната за провеждането на курса екипировка
от 120 лв.
Сред дивата природа ние сме в дома на дивите животни. В продължение на хиляди години те са предавали безценна информация за терените, които обитават. от поколение на поколение. Тяхното детайлно познаване на района в който се намираме не само може да ни изуми, но и да ни бъде от огромна полза в извънредна ситуация.

Курсът се провежда в избран от екипа ни терен, където има възможност да бъдат наблюдавани вървища и други следи на диви животни, без те да бъдат обезпокоявани. По време на курса ще се направи преход с обща дължина около 3 часа, който преминава почти изцяло в напълно див терен, който ще ни запознае с различна информация, която можем да извлечем от дивите обитатели.

Основни теми в курса:
- основни видове диви животни у нас, които могат да ни бъдат от полза в дивата природа
- аспекти от живота на дивите животни, които имат отношение към оцеляването
- видове следи от диви животни
- откриване и проследяване на вървища
- леговища
- зони за хранене и водопой
- лов и туризъм - специфики


ЗАПЛАЩАНЕ: само по банков път, на банкова сметка: IBAN - BG31 CECB 9790 10G3 7342 00; BIC – CECBBGSF при „Централна кооперативна банка

След резервация ще получите потвърждение за запазеното ви място. С Общите условия за провеждане на курсовете по оцеляване може да се запознаете в меню "Общи условия" на сайта. След потвърждението, до 5 работни дни, но не по-късно от датата, предшестваща началото на курса заплатете сумата по банков път. Непосредствено преди курса ще се свържем с вас за детайли относно мястото и часа на провеждане.
Форма за резервация

* Задължителни полета