DIVLANDIA SURVIVAL CAMP
ТИП НА ОБУЧЕНИЕТО: практически курс в природна среда
ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 4 дни
ДАТИ: 30.11.2023, 03.05.2024
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: инструктор, нужната за провеждането на курса екипировка
от 280 лв.

Какво ще стане, ако в даден момент загубим голяма част от удобствата на цивилизацията? Преминавайки през земетресения, пожари или други природни бедствия можем да се окажем с доста оскъдни ресурси. Размирици и метежи може да ни принудят да напуснем мястото, на което живеем... Можем ли да оцелеем, оказали се на непознато място с група случайни хора? Ще съумеем ли да впрегнем натрупаните с хилядолетия познания и умения на нашите деди?

"Divlandia Survival Camp" е уникална комбинация от курс по оцеляване и среда за генеририране и реализиране на идеи, свързани с оцеляването. Тук ще провокираме изобретателността ви и ще изпитаме вашата дисциплина и организираност, за да осигурим нужните условия за живот на групата.

След няколкочасов преход достигаме див район с ограничени ресурси и без чиста питейна вода. Разполагаме с ограничено количество храна, част от която не може да бъде консумирана в сурово състояние. Трябва да организираме лагер, в който ще живеем 4 дни. Групата не само трябва да осигури минималните условия за оцеляване, но и да се опита да възстанови максимално удобствата на изгубената цивилизация, използвайки своята изобретателност и идеи!

Основни теми в курса:
- събиране на информация за района, в който сме попаднали
- подбор на място за лагер за продължително пребиваване
- покриване на основните нужди за оцеляване
- определяне на приоритети и режим на дейностите в лагера
- лични и групови задължения
- основни видове възли


ЗАПЛАЩАНЕ: само по банков път, на банкова сметка: IBAN - BG31 CECB 9790 10G3 7342 00; BIC – CECBBGSF при „Централна кооперативна банка

След резервация ще получите потвърждение за запазеното ви място, заедно с Общите условия за провеждане на курсовете по оцеляване, с които трябва да се запознаете внимателно. След потвърждението, до 5 работни дни, но не по-късно от датата, предшестваща началото на курса заплатете сумата по банков път. Непосредствено преди курса ще се свържем с вас за детайли относно мястото и часа на провеждане.

Форма за резервация

* Задължителни полета